Select Page

Euca

TVÄTTMEDELSKONCENTRAT

Euca-tvättmedelskoncentrat är tillverkat enligt ett australiskt recept. En av de aktiva substanserna är äkta eterisk eucalyptusolja, vilket är både naturligt desinficerande och antibakteriell. Euca koncentrat innehåller mycket av den eteriska eukalyptusoljan som är den aktiva renande ingrediensen i produkten – inte bara en doft. Euca innehåller inte zeolit eller fosfater samt är ph-neutralt.

Städning hemma

Du kan använda Euca till rengöring av alla vattentåliga ytor hemma. Euca innehåller ingen tvål, så du kan även rengöra laminatgolv. Fönstren blir både rena och skinande. Häll några droppar Euca i en hink vatten och putsa fönstren – du behöver inte skölja med vatten.

Tvätta kläder

Euca i tvättmaskin; fyll i max två kapsyler med Euca i tvättmedelsfacket – överdosera inte eftersom det bildas mycket skum och då kan tvättmaskinen stanna. Kläderna blir fräscha och behåller sina färger klara. Följ rekommenderad tvätt-temperatur. Träningskläder som har blivit svettiga kan du med fördel låta ligga över natten i kallt vatten med lite Euca i och sedan tvätta normalt med Euca. Med Euca kan du rengöra även hundarnas / katternas filtar, leksaker och matskålar. Brukar du tvätta mattor på bryggan, så använd Euca! Tras- och bomullsmattorna blir rena och fräscha och Euca är dessutom miljövänligt.

Om din tvättmaskin har börjat lukta illa, så använd Euca. Både tvätten och tvättmaskinen blir fräscha och rena. Du kan även använda medlet som diskmedel i diskmaskin.

Stugan

Du klarar dig med Euca som enda rengöringsmedel på stugan. Du kan diska, städa alla vattentåliga ytor, bastulavar och kakel, bastutextilier och bstuborstar. Du kan även använda Euca i handtvätt. Har du en torrtoa, så använd Euca som desinfieringsmedel, som samtidigt tar bort lukt. Häll lite Euca i en sprayflaska, fyll på med vatten och använd efter toalettbesök.

SPOLARVÄTSKA OCH T.EX. FÖR RENGÖRING AV HUSBILENS VATTENTANK

Euca är perfekt att använda som spolarvätska. Häll i ytterst lite i vattenfylld tank. Har du husbil, så kan du rengöra vattentanken med Euca. Tanken blir både fräsch och ren.

Försäljningsställe och importör i Sverige

Made in Kall är återförsäljare av tillverkaren Parttia OY:s produkter i Sverige. Säljstart i mars 2019. Till en början säljs Euca endast på Bygallerian i Kall. För mer info vänligen ring oss på 070-679 64 39.